Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ErrorHandler has a deprecated constructor in /home/dietist/domains/dietist4you.nl/_shared/v2/classes/ErrorHandler.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Login has a deprecated constructor in /home/dietist/domains/dietist4you.nl/_shared/v2/classes/Login.php on line 9

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /home/dietist/domains/dietist4you.nl/public_html/classes/smarty/Smarty.class.php on line 64
Cryolipolyse | DiŽtistenpraktijk Kirsty Falkena
 

Cryolipolyse

Cryolipolyse

Het is een veelvoorkomende frustratie; gezond leven en wekelijks naar de sportschool om billen, buik, bovenbenen te trainen en toch valt u niet af op bepaalde zones van het lichaam. Vooral op de buik, billen en de heupen. Wanneer een dieet geen oplossing meer is en een liposuctie nog een stap te ver is dan kunt u kiezen voor Cryolipolyse. Bij Cryolipolyse worden de vetcellen sterk afgekoeld. Vetcellen kunnen minder goed tegen kou dan andere weefsels. Met een speciale techniek is het mogelijk vetcellen te verwijderen zonder het omringende weefsel noch de huid te beschadigen. Met een apparaat worden vetcellen op specifieke plekken sterk afgekoeld. Door de kou worden de vetcellen afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Het is een milde behandeling: geen injecties, geen verdoving, geen operatie, geen herstelperiode. Het definitieve resultaat kun je na een maand of 3 beoordelen. Per behandeling wordt tot 22% van de vetcellen definitief verwijderd op de behandelde probleemzone, zoals buik, billen, heupen en taille. Na 1 behandeling kunt u een omvangverlies meten van 2- 4 centimeter, Dat scheelt al snel een hele kledingmaat. Zo nodig kan een tweede of derde behandeling worden overwogen.

Plaatsen die u kunt laten behandelen:

Buik

Taille

Rug

Billen

Heupen

Lovehandles

Zwembandjes

zadeltassen

Benen

Zowel bij mannen als bij vrouwen

 Voordelen van cryolipolyse:

Pijnloos ( geen chirurgische ingreep) geen littekens, geen blijvende schade aan de huid

Geen herstelperiode u kunt direct weer aan het werk

Vetcellen zijn definitief weg, komen nooit meer terug

Veilig en effectief

Na 3 behandelingen het beste resultaat

Na 2 maanden meetbaar resultaat, werkt door tot 3 maanden

Geschikt voor mannen en vrouwen

Wetenschappelijk onderbouwd

Blijvend resultaat 

 

Behandeling

Tijdens de behandeling wordt het te behandelen stukje van uw lichaam Met een speciaal handstuk vacuüm gezogen tussen koelplaten, daarin daalt de temperatemperatuur gedurende een uur tot 4 graden celsius waardoor het  aanwezige vetweefsel gekoeld wordt. In het begin voelt u even flinke kou, daarna zwakt het af. Aangezien onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen een andere graad van bevriezing hebben als het omliggende weefsel worden de vetcellen gedurende de behandeling direct aangepakt. Door de kou worden de vetcellen afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.  Per zone duurt een behandeling in totaal een uur, waarbij u in de tussentijd een boek kunt lezen of muziek kunt luisteren. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken. Binnen enkele dagen na de behandeling ziet u het eerste resultaat. Na de behandeling begint het natuurlijke proces van afsterven van vetcellen. De vetcellen worden geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd via de nieren en je lever, zoals ook met vet uit de voeding gebeurd. Na ongeveer 12 weken zijn alle beschadigde vetcellen door het lichaam via de urine afgevoerd en voelt u zich merkbaar strakker. Deze vetcellen komen nooit meer terug. Gemiddeld zijn slechts 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.  

Resultaat
Per behandeling wordt tot 22% van de vetcellen definitief verwijderd op de behandelde probleemzone, zoals buik, billen, heupen en taille. Na 1 behandeling kunt u een omvangverlies meten van 2- 4 centimeter, Dat scheelt al snel een hele kledingmaat. Voordeel is dat de vetcellen geleidelijk het lichaam verlaten en de huid zich kan aanpassen aan de slankere contouren zonder te verslappen.


 

Cryolipolyse Wikipedia

Gekopieerde tekst van Wikipedia

Methode

Onder leiding van dermatoloog dr. Dieter Manstein van de Harvard Medical School is aangetoond dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Gebaseerd op deze kennis werd Cryolipolyse ontwikkeld. Met behulp van pads wordt door middel van precies gecontroleerde verwarming en snelle afkoeling onderhuids vetweefsel kapot gemaakt. De warmte stimuleert de cellen, door de daaropvolgende onderkoeling breken de vetcellen af. [1]

Resultaten

De studies werden deels gefinancierd door de fabrikant van het apparaat. De eerste resultaten verschenen in 2009, toen Coleman e.a. Cryolipolyse hadden toegepast op de love handles van tien proefpersonen, tijdens één enkele behandeling. Elke behandeling duurt minder dan een uur en vereist geen verdoving. Na één behandeling constateerden de proefpersonen een vetvermindering van 20% na 2 maanden en 25% na 6 maanden. Het lipolytische effect van de behandeling wordt vanaf 2 maanden tot 6 maanden na de behandeling waargenomen. [2] In een Italiaanse studie werd een afname van het onderhuidse vet gemeld maar opmerkelijk genoeg geen afname van het gewicht. Een verklaring hiervoor ontbreekt. 

Zonder verwijzing naar de diëtist
Minister Schippers heeft besloten dat er vanaf 1 september 2011 geen verwijzing meer nodig is voor behandeling door de diëtist. Je kunt nu zelf een afspraak maken met ons als diëtist, zonder verwijsbrief van de huisarts. Die directe toegankelijkheid stimuleert multidisciplinaire samenwerking. Ook verloskundigen, fysiotherapeuten en eerstelijns psychologen kunnen nu naar de diëtist verwijzen. Wanneer u zeker wil weten dat uw verzekeraar de kosten vergoedt, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Gevolgde scholingen: voedselallergie, motivational interviewing, Directe toegankelijkheid dietist, overgang en voeding,

Om een afspraak te maken kunt u mailen naar info@dietist4you.nl ofeen bericht sturen naar  06-11112848. Adres van de praktijk is Arendshorstlaan 4. Tussen de rozentunnel en het winkelcentrum.